2011. április 3., vasárnap

taylor vs robert

Ki a dögösebb?
A vagány rámenős vagy a titogzatos srác - Rob és Taylor nemcsak a filmvásznon, a magánéletben is vetélytársak. De milyenek valójában?

TEHETSÉG

Taylor:
Reklámfilm a Burger Kingnek, kisebb tévés szerepek - ezek voltak Taylor első munkái. Hétévesen állt először kamera előtt, és általában helyes srácokat játszott kevés szöveggel. Sok rendező úgy ítélte meg, habár jól néz ki, nem igazán tehetséges. Ezért aztán Taylor keményen dolgozni kezdett magán. A jutalma: az Újholdban ő játsza az egyik főszerepet.
Robert:
Tinédzser kora óta játszik igényes színdarabokban, töbek között Shakespeare műveiben. Céltudatosan építette a karrierjét, és 18 évesen megszerezte első filmszerepét a Hiúság várában. Egykori színészmesterség tanára és a kritikusok dicsérik a képességeit: Rob az egyik jövendőbeli Oscar-várományos! Nem mellesleg az énekléshez is van érzéke.

SZEXEPIL

Taylor:
Először őrülten szerelmes, most pedig megint facér! Tay és Selena Gomez lehetett volna a nyár álompárja, ám hat hetet sem bírtak ki együtt. Szerelmi ügyekben a srác zöldfülű: szűz, és komoly barátnője se volt még. Szeret flörtölni, de nem tudja, hogyan kell megtartani egy barátnőt.
Robert:
Kristen, Nikki, Camilla... lányok serege bolondul bele. Rob pedig szeret hódítani, de persze semmi komoly kapcsolat.
,,Még soha nem voltam igazán szerelmes!" - vallotta be. Így aztán egyre másra összetört szíveket hagy maga után. A legfrissebb pletyka szerint szakított Kristennel, és most Emilie de Ravinnel flörtöl - már csak az a kérdés meddig...

ÉLETSTÍLUS

Taylor:
Nagy puccos autók, drága, elegáns öltönyök (kedvenc márkái: Calvin Klein és Armani), mindig a legújabb mobiltelefon... Imád nyagy lábon élni, és szívesen adja a sztárt. Sokat bulizik, körülveszik a lányok, lételeme a rivaldafény. Az apja mostanábanrá is szólt, hogy ne legyen már annyira hivalkodó.
Robert:
Józanul öltözködik, Levi's farmert és Carhartt ingeket visel. A háromnapos borostájával egyáltalán nem tűnik sztárnak, inkább olyan, mint a szomszéd srác. Partik helyett szívesebben fészkeli be magát a pincéjében lévő stúdióba, és a zenél a haverjaival. ,, Csendes és elgondolkodó fickó vagyok." - mondja.

ÉLETRAJZ

Taylor:
Taylor Daniel Lautner 1992. február 11-én született. Grand Rapidsben (MIchian/USA). 179 cm magas, sötétbarna haja van és barna szeme. Még a húgával, Makenával és a szüleivel, Dannel és Deborah-val él Los Angelesben. Az édesapja a menedzsere. ,, Apu olyan mintha a haverom lenne." - árulta el.
Robert:
Robert Thomas Pattinson (185 cm magas, becenevek: Rob, Rpatzz, Spunk Ransom) 1986. május 13-án született Londonban. Az anya divatügynökségnél dolgozik, az apja autókereskedő. Robnak van két nővére, Lizzy és Victoria, akik sokat piszkálták gyerekkorában. ,, Lánynak öltöztettek és úgy hívtak, Claudia."

TEST

Taylor:
Izmos, edzett, dögös - Taylor kisportolt teste roppant szexis, kockahasa valósággal vonzza a tekintetet. Keményen megdolgozott értük: ,, Minden reggel már ötkor a konditeremben vagyok!" E buzgalom oka: ha nem tett volna meg mindent, hogy idősebbnek tűnjön, másnak adták volna a szerepét az Újholdban.
Robert:
Ösztövér alkat, sápadt arc, szőrös mellkas - Robnak ugyan formásak az izmai, de azért  mégis szöges ellentéte a kigyúrt felsőtestű Taylornak. Az angol srác úgy utálja a muszklis pasikat és a fitneszt, mint a pestist. Ettől függetlenül egyáltalán nem sportellenes, rendszeresen fut és teniszezik. ,, Bármit ehetek, mégsem hízom." - mondja.

KISUGÁRZÁS

Taylor:
Hipersktív, mindig jókedvű, mindig tökéletesen öltözködik - valóságos energiagombóc. Könnyedén és rámenősen veszi az életet, spontán és vicces, és kimutatja az érzéseit. Szívesen lóg a haverjaival. Igazi tinédzser: nincs túl sok tapasztalata a lányokkal, még hiányoznak belőle a mély érzelmek.
Robert:
Félénk, megközelíthetetlen, álmodozó, a titokzatosság aurája veszi körül. A misztikus álarc mögött letisztult, felnőtt ember rejlik, aki csak ritkán ereszti el magát. A barátai szerint nagyon érzékeny, és szinte mágikus erővel vonzza a lányokat. Nehezére esik kimutatni az érzéseit. Nincsenek sztárallűrjei, idegesíti az Alkonyat körüli hisztéria.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése