2011. április 4., hétfő

indián horoszkóp

Kígyó (10.23-11.22)
Erénye: elszánt
Hibája: Képtelen kompromisszumot kötni.
A kígyó minden körülmények között feltalálja magát,minden szorult helyzetből kisiklik,és mindig képes megújulni.Többet akar tudni,mint ami szemmel látható. Nemcsak a tudományok érdeklik,de a lélek,a hit és a mágia rejtelmei is.Rendkívűl elszánt akaratát minden esetben érvényesíti.Ha egy célt kitűz maga elé,azt tüzön-vizen át véghez viszi.Reakciói hevesek,kiszámíthatatlanok,a vitákban a kompromisszumot sem fogadja el.
A Twilight szereplőoi közül a jegy szülötte:Jamie Cambell Bower (Caius Volturi)

Bagoly (11.23-12.21)
Erénye: idealista, bölcs
Hibája: felfuvalkodott, nyughatatlan.
A bagoly a bölcsességet jelképező madár.Számára a függetlenség létszükséglet,kötöttségek nélkül él.Ha ráun valamire,azonnal továbbrepül és keres valami érdekesebbet.Kitűnö beszélgetőpartner.Imád vitatkozni,ilyenkor teljesen megfeledkezik a hétköznapi dolgokról,annyira magával ragadja a lelksedés.Végtelenül idealista,így mindig valamilyen magasabb,fennkölt célért küzd.
A Twilight szereplői közül a jegy szülötte:Peter Facinelli (Carlisie Cullen) és Jackson Rathbone (Jasper Hale )

Lúd (12.22-1.19)
Erénye:állhatatos
Hibája:szigorú,rosszhiszemű
A lúd állhatatos és előrelátó. Soha nem vág bele hirtelen semmibe,minden tervét alaposan megfontolja, mielött nekikezd. Nem kerget álmokat,minden helyzetben reálisan gondolkodik.Sokan azt vetik szemére,hogy túl óvatos és rideg.Valóban nem szeret kockáztatni és tud,akar távolságot tartani,Nagyon alapos.
A Twilight szereplői közül a jegy szülötte:Alex Meraz (Paul)és Bronson Pelletier (Jared)

Vidra  (1.20-2.18)
Erénye:találékony
Hibája:lázadó
Fizikailag és szellemileg is energikus,mozgékony. Szereti az új és váratlan dolgokat,a kalandokat.Lételeme a változás .Nem bírja az unalmat és a kötelességeket,újító,forradalmár természetű,s mindent megtesz azért,hogy a világot jobbá tegye.Ötletekbő kifogyhatatlan,bár elképzelései gyakran megvalósíthatatlanok.
A Twilight szereplői közül a jegy szülötte:Taylor Lautner (Jacob Black),Tyson Houseman (Quil Ateara),és BooBoo Stewart (Seth Clearwater)

Farkas (2.19-3.20)
Erénye:érzékeny
Hibája:lusta,befolyásolható
A farkas hol félelmetes,hol pedig félénk,attól függően,hogy kivel áll szemben.Ennek az az oka,hogy érzékenyen reagál reagál mások reakcióira,talán még gondolataikban is tud olvasni.Fél kimutatni sz érzelmeit,mivel úgy hiszi,ettől sebezhetővé válik.Néha szüksége van egy magányra,amior nyugodtan átgondolhatja terveit.Rendkívűl meleghszívű,érzelmes és sergítőkész.
A Twilight szereplői közül a jegy szülötte:Ashley Greene (Alice Cullen )és Dakota Fanning (Jane)

Sólyom (3.20-4.19)
Erénye:dinamikus,és optimista.
Hibája:fölényes,tapintatlan.
A sólyom rendkívűl dinamikus egyéniség. Tele van vitalistással,lendülettel .Egész élete feszültségben telik,hiszen állandó készenlétben áll. Még véghez sem vitte egy tervét,máris új lehetőségekre vár. Olykor nem tudja mérlegelni az egyes lehetőségek jelentőségét,válogatás nélkül lecsap mindenre. Optimista,nyílt lapokkal játszik,de néha tapintatlan:ami a szívén,az a száján. Szeret szabadon szárnyalni,nehezen tűri a kötelességeket.
A Twilight szereplői közül a jegy szülötte:Kristen Stewart (bella Swan),Kellan Lutz (Emett Cullen),és Kiowa Gordon (Embry Call)

Hód ( 4.20-5.20)
Erénye:kitrtó,állhatos
Hibája:makacs,korlátolt.
Ragszkodika megszokott dolgokhoz a változás,s az új dolgok kizökkentik megszokott egyensúlyából.Nem kockáztat,minden tervét alaposan átgondolja majd kiratóan véghez is viszi .Fontos számára a biztonság és kényele,nem veti mg a  testi örömöket.Becsületes és megbízható,nem vágyik vezető szerepre.
A Twilight szereplői közül a jegy szülötte:Robert  Pattinson (Edward Cullen),és Nikki Reed (Rosalie Hale)

Szarvas (5.21-6.20)
Erénye:sokoldalú,mozgékony
Hibája:felületes
Energikus,mozgékony alkat,állandóan az új dolgokat kutatja.Szinte minden érdekli,egy dologgal azonban  nem tudja hosszabb ideig lekötni magát,végül soha semmire sincs ideje.Gyakran változtatja a véleményét-számára ez természetes-,de sohasem érdekből teszi. Könnyen  ért bárkivel,jó társasági ember.Munkájában is csak akkor várható el hűsége,ha megmarad személyes szabadsága.
A Twilight szereplői közül a jegy szülötte:Elizabeth Reeser (Esme Cullen )

Harkály (6.21-7.21)
Erénye:együttérző,odaadó
Hibája:szeszélyes
A harkályt nem véletlenül nevezik a fák orvosának. Erős csőrével,és karmaival megtalálja,hol van a baj,és rögtön orvosolja azt. Érzelmi élete intenzív,de gyakran kiszámíthatatlanok a hangulatváltozásai.Az embereket két nagy csoportra  osztja,az egyikbe azok tartoznak,akiket szeret és akikért áldozatokra is kész,a másikba pedig azok,akiket nem kedvel.A bajbajutottakon viszont mindig megesik a szíve.
A Twilight szereplői közül a jegy szülötte: Gil Birmingham (Billy Black)

Lazac (7.22-8.21)
Erénye:öntudatos,melegszívű
Hibája:büszke,arrigáns
A lazac jegy szülötte akár maga a halak királya,bátor és elegáns.Sokat ad megjelenésére,életébwn az anyagi biztonság fontos szerepet játszik.Nagyvonlaú s jószívű ember.Néha azonban a fejébe száll a dicsőség,és túlértékeli saját magát.Ha irányítják, elveszti az érdeklődését,erőt vesz rajta a lustaság.
A Twilight szereplői közül a jegy szülötte: Cam Gigandet (James)

Barnamedve (8.22-9.21)
Erénye:kötelességtudó,pedáns
Hibája:szigorú kritikus.
A barnamedve htalams,erős.Sokan azt állítják,nem tanácsos a közelébe menni,mások viszont szelídnek,bájosnak tartják.A jegy szülötte jó esetben igazságos,ha azonban átesik a ló másik oldalára,túlzottan kritikus is lehet.Soha nem akar a középpontba kerülni,inkább a háttérbe húzódva,szorgalmasan teszi a dolgát.Mindent pontosan megtervez.mert nem szereti a meglepetéseket.Már csak azért sem,mert a váratlan helyzetekben elbizonytalankodik.

A Twilight szereplői közül a jegy szülötte:Christian Serratos (Angela Weber)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése