2011. április 5., kedd

itt megnézheted az eclipse filmet

http://www.alluc.org/movies/watch_twilight_saga_eclipse_2010_online/172241.htmlItt menj rá az Flvz-ben a másodikra, és jó szórakozást!!(=
Elsején megnéztem az Eclipse filmet ééééééééééééés...tetszett!! (Aki nem akar részleteket, ne olvassa el...;])
Sok újdonság volt a filmben, ami a könyvben nem volt megtalálható, de hogy ne csak azoknak legyen érthető a történések sorozata, akik olvasták a könyvet, azoknak tették be ezeket az extra jeleneteket, amik megjegyzem nagyon is beleillettek a történetbe!!!
Az elején rögtön azzal indít a film, hogy egy fiú kilép a metróból(vagy villamos, nem tudtam eldönteni), és megy a szakadó esőben. Valaki, vagy valami elkezd körülötte mozgolódni, mire ő körülnéz, és megkérdezi, hogy ki az. Semmi válasz. Majd a falhoz lökik. Majd a mólón valaki megharapja a kezét. Naná, hogy Victoria. És gondolom kitaláltátok már, hogy ez a fiú nem más, mint Riley, az újszülött vámpírhadsereg kiképzője.
A számítógépes hatásokat remekül megoldották, a történetet kicsit felgyorsították. De gondolom azért, hogy a harcra, és egyéb látványos dolgokra legyen még idő. Ha már harc, akkor...az a jelenet rettentően jól sikerült szerintem. Látni lehetett, hogy az újszülött vámpírok mennyire ügyetlenek, és nem tudják, hol a helyük. Majd mikor Jacob csontjait az egyik összetöri, kiderül, mennyire erősek is.
Az indiános tábortüzes részt, Rosalie és Jasper visszaemlékezését úgy oldották meg, hogy egy része szöveg, egy másik része pedig maga a történet, a szemed elé tárják. Te is látod. Rosalie, megmondom nektek őszintén, szerintem nem volt egy szép lány akkor(!), de most igen. Az is igaz ugyan, hogy akkoriban az volt a szép, ahogyan Rose kinézett. Ezt el kell ismerni, de mi már nem abban az időben élünk.
Nekem személy szerint-most mondthattok amit akartok :P-de a vámpírhadsereg tetszett a legjobban. Az újszülöttek nem tudnak uralkodni a vérszomjukon, és semmit nem tudnak arról, hogy miért tették őket vámpírokká, csak azt, hogy harcolni fognak egy másik klánnal, és el kell őket pusztítaniuk. Van egy jelenet, ahol egy csapat egy pár ember véréért harcol, hogy ő is ihasson, ne csak a másik. Itt látszik nagyon jól a vérszomj. Majd jön Riley, aki elordítja magát, hogy mit mondott ő a visszafogottságról? De valószínűleg már elege van az egészből, hogy neki kell ezt megcsinálni, hogy ő végzi a piszkos munkát, miközben Victoria mindig eltűnik, ezért csak annyit mondd nekik a végén, hogy mindegy, csak takarítsanak fel maguk után.
Ezt a kis jelenetet végignézi Jane, Alec, Felix és Demetri a Volturi-ból, és nem tudnak dönteni, hogy véget vessenek-e neki. Miért? Ez is kiderül a filmből, de csak nehezen lehet rájönni. Azért, mert Aro meg akarja szerezni Edwardot és Alice-t. Ebből kifolyólag a Cullen klánt el kell pusztítani, és Aro abban bízik, hogy az újszülöttek ezt megteszik. Így övé lehet a két nagy hatalmú vámpír a Cullen családból. És persze nem avatkoznak bele Riley munkájába. Békén hagyják, és csak a végén térnek vissza, hogy megnézzék, ki él, és ki nem.
A harc jelenthez visszatérve...Az elején csak a Cullen família harcol, majd egyszer a semmiből előtűnnek a farkasok. Drámai belépés, nekem kimondottan tetszett. 
Bella és Edward fenn a havas mezőkön várják, hogy véget érjen a harc, de odamegy Victoria és Riley. Seth, (idézem:(ezt Seth mondja) -A legújabb, legokosabb, legbátrabb. Erre Jacob: -És a leglassúbb.) elkapja Riley-t, így Edward foglalkozhat Victoriaval. Végül is mindketten meghalnak, és akkor jön a Volturi. Nem is lenne baj, de volt egy újszülött, Bree, aki mindig kilógott a sorból, nem az a vérengzős típus volt. Azonban Jane megparancsolja Felix-nek, hogy ölje meg, míg Carlisle és Esme megmondták, hogy ők vállalnák a felelősséget a lány miatt. De nem.
"A volturi nem ad második esélyt."
Akkor Bella miért van még életben?
Ajánlom mindenkinek a filmet! Nagyon jó!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése