2011. április 3., vasárnap

pletykák robertröl

1.számú pletyka:

Féltékeny a kollégájára, Taylor Lautnerre, mert a New Moon forgatásán sokkal több figyelmet kap Kristen Stewarttól

Tény, hogy Taylor a New Moon forgatásán sokkal közelebb áll Kristenhez, mint Robert: Jacob Black szerepében ő Bella támasza. A forgatáson kívül egysze látták őket Vancouverben sétálni-Robert nélkül.

Igazságtartalom: 45%

2. számú pletyka:

Ócsárolják a forgatáson

Robert maga mesélte, hogy még meg sem érkezett a forgatásra, máris beindult a pletykagépezet. Még azt is állították róla, hogy büdös; ekkor már úgy érezte tiszta vizet kell öntenie a pohárba. ,,Természetesen rendszeresen zuhanyozom" - jelentette ki.

Igazságtartalom: 65%


3. számú pletyka:


Meleg


A Little Ashes című filmben Salvator Dalít alakítja, és a történet szerint összejön egy másik férfival. ,,Át kellett lépnem a saját határaimon. Nagyon kellemetlen volt" -   kommentálta Rob.

Igazságtartalom: 0%


4. számú pletyka:

A kollégája Tom a legjobb barátja

Igen. Tom maga árulta el: ,,Rob a legjobb barátom, nagyon jó ember, akire rábízhatom magam." A két fiú a testvéreiken keresztül ismerkedett meg még akkor, amikor nem voltak még filsztárok.

Igazságtartalom: 100%

5. számú pletyka:

Utál díjátadókon fellépni

Az amerikai Kids' Choice Awardson lemondta részvételét, még egy videoüzenetet sem akart küldeni a rajongóinak. Az indok: túl stresszes az új Alkonyat-film forgatása. Fura, hogy vetélytársa Taylor Lautner viszont nagyon is szívesen beugrott a helyére, és ünnepeltette magát Jacob Black szerepében.

Igazságtartalom: 70%

6. számú pletyka:

Az Alkonyat sztárjai a valóságban is jó barátok

Rob gyakran jár bulizni fimbeli testvérével, Nikki Reeddel Los Angelesben. Kristen és közte most állítólag nincs kapcsolat.

Igazságtartalom: 55%

7. számú pletyka:

Fontolgatja, hogy kiszáll az Alkonyat sorozatból

Mindenhová követik a paparazzik. Ettől teljesen kikészült, mert imádja a függetlenséget. Úgy hírlik, azt mondta egy interjúban, hogy az év végén ,,kitwilightozza" magát.

Igazságtartalom: 75%

8. számú pletyka:

Jobban szeret az esős Londonban lakni, mint a napfényes Los Angelesben

Robert szenved a honvágytól, ha túl sok időt tölt el a kaliforniai metropoliszban: ,,Hiányzik London illata" - árulta el egy interjúban.

Igazságtartalom: 95%

9. számú pletyka:

Justin Timberlake és Zac Efron lett két legújabb ellensége, mert ő szerezte meg az Ohio című film főszerepét

,,Mindenképpen meglepődött a show-bizniszben - nyilatkozta egy bennfentes - Zac és Justin sokkal régebb óta dolgozik a filmiparban. Van egy kis féltékenység. Zacet a menedzsmentje szívesebben látta volna a főszerepben. "

Igazságtartalom: 50%

10. számú pletyka:

Joe Jonas barátnőjével, Camilla Belle-lel randizik

Látták őket Los Angelesben, és Rob barátja, Tom is ismeri a szép lányt. Camilláról közismert, hogy szereti szexis hírességekkel körbevenni magát, legutóbb például Fernando Verdasco teniszezővel flörtölt. A szóvivője szerint viszont ,,Camilla és Joe Jonas egy pár".

Igazságtartalom: 40%

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése