2011. április 3., vasárnap

A New Moon sztárjai beszélnek karektereikről és magánéletükről!

A Sztárok már hónapok óta játszanak a Rajongók idegeivel. Nem tudjuk, hogy mi van, hiszen mikorra már úgy látszik Kristen keze Robé Taylorral mutakozik! Kristen a New Moon Bellája sem viseli jobban a hírnevet mint Taylor aki öregek közé menekült valamit Robert aki tavaly az Alkonyat megjelenésekor céltáblának használta a saját fényképét.
Kristen így nyilatkozott a hírnévről:
"Edward elég jó párhuzam a hírnévre. Vámpírként az élete szomorú és sivár, éppen amilyen maga a híresség.”
Aggódunk a sztárokért, hogy nem tudják feldolgozni a hirtelen jött sikert. Robot például napok óta nyúzzák és faggatják Kristennel való kapcsolatáról. A Média nem fogadja el, hogy a Robsten páros csak a mozin alakít egy párt! Hiszen hetek óta csak cáfolnak és Kristen már mindent megtett annak érdekében, hogy végre akadjanak már le róluk, kijelentette lezbi. Ezek után jól megfigyelhető volt, hogy minden New Moon promóciós hadjáraton Taylorral mutatkozik többet. Kapcsolatáról faggadták is de ő szűkszavúan így jellemezte Taylorral való kapcsolatát:
"Taylor nagyon őszinte és nagyon nyitott. Jacob és Bella mindketten nyitottak és szabadok, amikor együtt vannak, bármit meg tudnak egymással. Határozottan azt mondanám, hogy az életben is körülbelül ilyen kapcsolatunk van egymással, bármit meg tudok beszélni Taylor-ral. Másokkal ez nem szokott menni. Nagyon ritka dolog számomra, hogy ezt megtehetem. Ez sok mindent elmond Taylor-ról. Megnyugtatja az embereket. Imádom ezt a srácot.”
Ezen nyilatkozata után mindenki megőrült. Mos akkor mi is van? Azt pontosan mi sem tudjuk! Viszont ha ez így halad tovább Kristen Taylor és Rob már az utcára sem mehet ki!
A Nyilatkozatok forrása:
http://www.pophalo.hu/ valamint http://www.premierfilm.hu
Az Összeállítás saját az infók szintén! 



A New Moon Sztárok Karektereikről: 



A New Moon sztárjai így a radiátorhasú előszámú főkedvenc Taylor Lautnert valamint az ügyeletes szívtipró Robert Pattinson és a szerény immáron vadabb külsővel rendelkező Kristen Stewart mesél a New moonról! Bizonyára rengetegen nézitek illetve már láthattátok is a Alkonyat folytatását. A Színészek nyilatkozatait összegyűjtöttem. Lássuk hogyan is vélekednek karaktereikről!

Kristen Stewart Bella New Moon béli helyzetéről:
„A legrosszabb egy szakításban nem az, hogy elveszítesz valakit, hanem ha megmondják, hogy valamit rosszul csináltál. Többé nem bízol meg magadban. Az első filmben Bella feltétel nélkül követte a fiút. A másodikban pedig nem tudja miért, vége szakad ennek, amit nem tud hova tenni.”

Robert Edwardról:
„Edward a könyvben maga a tökély, akiben minden megvan, ami egy férfiben jó lehet. Olyan, aki ha belép egy helyiségbe, mindenki arra gondol, hogy hogyan lehet ennyire gyönyörű. Nem tudtam, hogy ezt hogyan lehetne eljátszani, teljesen idiótának éreztem magam. Úgy értem hogy lehet tökéletes férfit játszani, anélkül, hogy arrogáns lennél?

Taylor a New Moonról:
„Sokkal több akció van benne, mint az Alkonyatban. Érdekesebb, vannak benne vérfarkasok, vámpírok, ami harcokat jelent, hiszen nem tudják elviselni egymást. Nem csak mozgalmasabb lesz, de az egész történet most bontakozik ki. Mert egy harmadik személy is érintett lesz.”
Az Összeállítás sajáT! Nyilatkozatok forrása:
http://www.premierfilm.hu valamint http://www.pophalo.hu  
A New Moon Sztárok magánéletükről: 

New Moon new Stills - twilight-series photo
A New Moon Sztárjainak élete nem könnyű mostanában. A New Moon radiátorhasú vérfarkasának és a New Moon szívtiprójának robertnek épp úgy mint A New Moon szende aranyos kedves Kristenének szembe kell néznie a hírnév okozta lavinával!
Alkonyodik hol vagy? Ezt a kérdést akár Bella is feltehette volna. Míg a könyvben Edward azért nem tűnik fel Swan kisasszony életében, mert úgy véli neki így jobb a magánéletben teljesen más a helyzet. Kristen így jellemzi életét:
„Munka után szívesen sétálnék, ahelyett, hogy egyből visszamegyek a szállodába és nem mozdulok ki onnan. Nagyon unalmas tud lenni. Nagyon fiatal korom óta dolgozom ebben a szakmában, nagyon sok mindenkit ismerek, színészeket, akiknek nem kell ezzel megküzdeniük. Ráadásul ez az egész érdeklődés mesterséges, nem rólam szól. Nagyon zavaró. Vannak napok, amikor azt gondolom, hogy nem érdekel, akkor is azt csinálom, amit akarok. Másnap pedig rádöbbenek, hogy mindenki azt gondolja rólam, hogy csak azért mozdulam ki, mert kergetem a nyilvánosságot. De ez nem így van, egyetlen másodpercig sem tennék ilyet, csak néha azt hiszem, hogy olyan lehetek, mint egy normális ember.”
Robert is ki van akadva a hirtelen jött népszerűség végett:
„A Twilight rajongói nagyon lojálisak a könyvhöz és a szerzőhöz, Stephanie Meyerhez. 100 százalékig negatív volt a fogadtatásom. A Harry Potter filmben könnyebb dolgom volt, hiszen ott csak kedvelik a szereplőket, de nem akarnak lefeküdni velük.”
Taylor pedig retteg attól, hogy dalt ír róla Taylor Swift:
Ijesztő dolog. Nem tudom, hogy írt-e már rólam valamit. Fogalmam sincs róla.”
A New Moon vérfarkasát is igen mélyen érinti a nagy probléma amivel minden Twilight sztárnak szembe kell néznie!
"Nagyon kemény élet ez. Igazából nincsen sok időnk sem… Ugyanakkor mindig mindenki tudja, hogy melyik városban vagyunk, így nagyon körültekintően kell megválasztanunk, hogy hol szórakozunk. Az én helyem például egy nyugdíjasklub bowling pályája volt… Senki sem volt ott 80 évesnél fiatalabb rajtunk kívül. Egy lélek sem vett rólam tudomást.”
Az Összeállítás sajáT! Nyilatkozatok forrása:
http://www.premierfilm.hu valamint http://www.pophalo.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése