2011. április 1., péntek

bella teljesen más lesz a hajnalhasadásba //

A Twilight filmek rajongói már nagyon várják a sorozat következő részét, de a szereplők szerint nagyon meg fognak lepődni a változásoktól.

Robert Pattinson, a Twilight Saga szívtiprója biztos benne, hogy a sorozat rajongóit sokkolni fogja a változás, amin a főhősnőt alakító Kristen Stewart átmegy a következő epizódban. A Hajnalhasadás című részben Bella már, mint vámpír mutatkozik be, és „teljesen más” lesz, mit azelőtt.

A színésznő partnere, aki egyben az életben is partnere, elárulta, hogy a lány nem is fog hasonlítani arra a lányra, akit a korábbi részekből megismerhettünk, és nagyon „meggyőző” vérszívót alakít. Pattonson elmondta – „Túl sok részletet nem árulhatok el, de bizonyos pillanatokban, főleg a film vége felé ő gyökeres ellentéte lesz annak, amit az előző részekben láttak. Úgy értem egy más személy lesz, ami nagyon jó. Teljesen máshogy néz ki. Ő talán a legmeggyőzőbb vámpír közülünk. Mi inkább úgy festünk, mintha a Marsról jöttünk volna. Ő a legapróbb, de nagyon jól áll neki a vámpírság.”

A színész azt is elárulta, hogy a két utolsó rész forgatása alatt nem volt annyi gondjuk a lesifotósokkal, mint eddig, bár a közelgő esküvői jelenetnél még okozhatnak meglepetést – „Egész jól megvoltunk Vancouverben, csak néha jöttek emberek, hogy képeket, vagy valami emléket szerezzenek rólunk. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése