2011. április 4., hétfő

könyvek


Twilight: A rendező notesze
Ebben a személyes hangú könyvben az olvasók végigkövethetik azt az alkotófolyamatot, amelynek során a látnoki rendező, Catherine Hardwicke filmes kasszasikerré változtatta át Stephenie Meyer lélegzetelállító regényét. E könyv segítségével, amely a rendezőnek a forgatás során vezetett személyes jegyzetfüzetén alapul, az olvasók egyedülálló kulisszatitkokat tudhatnak meg a kosztümökről, a jelenetekről, mindezt sosem látott fotókkal, Catherine kedvenc jeleneteiről írott jegyzeteivel és még sok-sok meglepetéssel!


Twilight:Kulisszatitkok
Az alapos, gazdagon illusztrált kötet segítségével megtudhatod, hogyan született film az Alkonyatból, ebből az olvasók millióit magával ragadó történetből. Az igényes kiállítású krónikáskönyv bemutatja, miként varázsolta mozivászonra Catherine Hardwicke díjnyertes rendezőnő és csapata Meyer lélegzetelállító világát.
Az ismert szerző, Mark Cotta Vaz eddig be nem mutatott fényképek, exkluzív interjúk és személyes beszámolók segítségével kalauzol minket a színfalak mögé. Megismerkedhetünk a rendező, a producerek és a díszlettervezők munkájával, így szinte magunk is részesévé válunk az alkotás folyamatának. A könyvből sok egyéb kulisszatitok és anekdota mellett az is kiderül, hogyan született meg a Cullen család címere, miként forgatták a film legdrámaibb jeleneteit, sőt még az is, hogy miért szikrázik a napsugaraktól olyan csodálatosan a vámpírok bőre.
És a film forog tovább...
Ne foszdd meg magad az élménytől!


New Moon: Kulisszatitkok
Fedezd fel ennek a gazdagon illusztrált, nélkülözhetetlen filmkalauznak a segítségével, hogyan készült a New Moon című film!
Színes fotók a sztárokról, a helyszínekről és a díszletekről!
Megtudhatod, hogyan keltette életre a filmvásznon Stephenie Meyer varázslatos világát az Academy Díjra jelölt rendező, Chris Weitz.
Mark Cotta Vaz, a neves szerző, korábban soha nem látott képek, exkluzív interjúk és személyes sztorik segítségével avatja be az olvasót a filmkészítés legbensőségesebb kulisszatitkaiba.

Eclipse kulisszatitkok:
Ebben a különleges kiállítású képes filmkönyvben a színfalak mögé kalauzolja el a rajongókat Mark Cotta Vaz.
Megismerkedhetsz a stábbal, a helyszínekkel, a díszletekkel és sok-sok érdekességgel. A gyönyörű, színpompás fényképeken és a rendezővel, valamint a stábbal készült exkluzív interjúkon keresztül a könyv bepillantást enged a filmkészítés folyamatába és lerántja a leplet a vámpírok és vérfarkasok legizgalmasabb összecsapásainak titkairól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése