2011. április 3., vasárnap

10 dolog robert pattinsonrol

1.) Robert azért kezdett színészkedni, mert a papája megelégelte, hogy a fiú egyszerűen képtelen csajozni. egyszre azonban a fater meglátta, hogy a suli drámaszakkörébe eszméletlen jó nők járnak, ezért beíratta oda szeme fényét.

2.) A művelet elég jól sikerülhetett, mert a srác 12 éves korában megtörtént az a bizonyos első csók. Apa azért igen jó fej lehetett!

3.) A srác át akarta íratni az Alkonyat forgatókönyvét! Azt szerette volna, ha Edward és Bella sosem érnek egymáshoz: szerinte ez jobban kifejezte volna reménytelen vágykozásukat egymás iránt. Ez a terv nem jött be - a rajongók legnagyobb örömére!

4.) Pattinson úr az egyik legnagyobb American Idol-rajongó! Amikor csak teheti, élőben nézi az amerikai Megasztárt - de azért videóról is végigizgulja, ha nagyon muszáj!

5.) Rob nem véletlenül vonzódik a zenéhez. Régebben imádott olyan rendezvényekre járni, ahol mindenki szabadon előadhatott egy dalt. Fogta a gitárját, és zenélt egyet a színpadon. A YouTube-on szerencsére meg lehet nézni néhány fellépését!

6.) A színész mindig is zongoraművész akart lenni. Már hároméves korától veri a billentyűket - zseniális módon!

7.) Ja, még egy zenei titok: Robert szeretett volna filmzenét írni az Alkonyathoz! A rendezőnő ezt nem engedte neki, azonban furcsa módon valahogy mégis hozzájutott a színész dalaihoz. Állítólag elcsórta őket a szintén alkonyatos Nikki Reed laptopjáról - de ezt mindenki bőszen tagadja.

8.) Csajok, ha be akartok vágódni Robnál, soha ne viseljetek bundás csizmát! A színész ugyanis egyszerűen utálja, ha egy lány ilyesmit vesz magára! Borzasztó!

9.) Egy igazi vámpír nem fél a sötéttől, ugye? Na, Pattinson úr retteg éjszaka! Szerencsére a srác nem igazi vérszívó - de azért ez elég gáz, nem?

10.) Robert bevallotta, hogy számára az Alkonyat legnehezebb része a baseball-jelenet volt. Már csak azért is, mert értelmetlennek tartja ezt a sportot: ugyan milyen játék az, ahol egy labdát kell eltalálni egy ütővel? A focit viszont imádja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése