2011. március 19., szombat

robertes hirek :))


                                       a twiliht elött 

Akkoriban még nem volt annyira ismert. A stáb hívott fel minket, hogy lenne egy gyerek, akit fel kellene készítenünk valami vámpíros filmre. Amikor először találkoztunk, nagyon édes volt, jól nevelt és csendes. Még cuccot sem hozott, mert nem volt neki, a teremnek kellett biztosítania számára az összeset."
- mondta Harley, aki azt is elárulta, hogy miután rákapott, Robert kezéből ki sem lehetett vakarni a súlyzókat, mert azóta imád felsőtestre gyúrni, a lábmunkát viszont nem szereti, gyakran van borzasztó izomláza az ilyen jellegű edzések után.
Hm, mindegy, végül is az eredmény a lényeg, legalább most már tudjátok, ki segített Robnak abban, hogy igazi tinibálvánnyá válhasson - nem mellesleg mi is elkísérnénk egy ilyen edzésre, lehetőleg a pólója nélkül. :)


rober tiszteli  Charlie Sheen-t

Bár folyamatosan bortányokba keveredik, egy sztárrajongója még mindig maradt a Két pasi meg egy kicsi sztárjának.

A Twilight sorozat sztárja, Robert Pattinson azt állítja, hogy nagyon kedveli az olyan embereket, akik nem törődnek mások véleményével, Charlie Sheen pedig pontosan ilyen. A fiatal színész szerint a sorozatsztár botrányai csupán csak kis csínytevések.

A Vanity Fair még azelőtt készített interjút az Alkonyat sztárjával, hogy Sheen legutóbbi botrányait megneszelte volna a sajtó, például az ominózus rádióinterjút, amiben a főnökeit szidalmazta, de Pattinson elmondta – „Kedvelem az őrül embereket, akik tesznek mások véleményére.”

Sőt, a fiatal szex szimbólum azt is elárulta, hogy nagyon kedveli a színész sorozatát, ezért mindig ott van a forgatásain a lakókocsijában, ha egy kis kikapcsolódásra volna szüksége – „Sosem váltok csatornát a lakókocsiban. A House of Payne ismétlését és a Két Pasi meg egy kicsit nézem. Szeretem a Cops-t, azt hiszem az a kedvenc sorozatom. Te jó ég, elég nagy lúzernek tűnhetek.”

De nem csak Pattinson Sheen híres rajongója, a sorozatsztár egy műsorban elmondta, hogy Colin Farrell, Sean Penn és Mel Gibson is megkereste őt – „Nem adtak tanácsokat. Ebben a helyzetben nem is nagyon vannak jó tanácsok. Csak szeretet. Elég, ha megkérdezik, hogy vagyok.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése