2011. március 17., csütörtök

rober pattinson hírek :)























A Twilight filmek sztára, ha csak pár napra is, de sikeresen el tudott rejtőzni az őt üldöző újságírók és rajongók elől Amerika eldugott helyein.

Robert Pattinson, a Twilight filmek sztárja, aki szinte egyetlen lépést sem tud tenni a sajtó és a rajongók figyelme nélkül, egy autós túrán végre el tudott rejtőzni előlük. A színész néhány napra maga mögött tudta hagyni a hírnevét, amikor tavaly novemberben elautózott barátaival Los Angelesből New Orleansba.

A brit szívtipró, akinek az Alkonyat sorozat hozta meg az igazi sikert, amióta elvállalta Edward szerepét, szinte sehol nem lehet nyugodt, mert mindenütt megrohamozzák az elszánt rajongók. Ezért is örült barátai ötletének, hogy autóval tegyék meg az utat a következő film forgatására. A színész így végigrobogott fél Amerikán, két angol barátja társaságában, akikkel igyekeztek az alacsonyabb rendű utakon maradni, mert meg akarták ismerni az ország déli államainak rejtett szépségeit. Mire odaért a Hajnalhasdás első részének forgatási helyszínére, Baton Rouge-ba, a fiatal sztár teljesen ki is pihente magát.

„Fantasztikus volt. Mindig a mellékutakon haladtunk. Egy iPhone-nal navigáltam végig az egész utat. Olyan volt, mintha nem is Amerikában lennénk. Szinte csak én és a barátaim voltunk fehérek.” – mondta el Robert, majd elmesélte a kedvenc élményét a túráról – „Egész úton senki nem ismert fel, nem történt semmi ilyesmi. Annyira jó érzés volt nyugodtan ülni valahol és csak eszegetni a csirke szárnyakat, meg ilyesmi.”

De a pihenésnek hamar vége szakadt, miután a rajongók megneszelték, hogy éppen hol tartózkodik. Annyian rohanták le, hogy rendőrt kellett hívni, csak az ő segítségükkel tudott visszajutni a barátaival a szállodájukba

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése