2011. március 18., péntek

robert ismét az év férfia lett !!!




robert ismét az év férfia lett !!!














Ismét megválasztotta a Brit Glamour magazin az év legszexibb férfiját. A Twilight filmek sztárja ismét tarolt. 

A brit Glamour magazin ismét megválasztotta a legszexibb férfiakat. A szavazást ezúttal a Twiligt filmek sztárja, Robert Pattinson nyerte, ami nem is annyira meglepő, hisz elég sok hölgynek megdobogtatja a szívét. 
Robot már 2009-ben is az év férfijának választották, de a többi Twilight-sztár sem hagyta magát. A második helyen Taylor Lautner, a harmadik Ian Somerhalder, utána a negyedik Xavier Samuel és az ötödik pedig Kellan Lutz lett, ami szintén nem csoda. Viszont elég sok szexi pasi kimaradt a 20-as listából, többek között Leonardo DiCaprio, Jude Law vagy David Beckham. 

A teljes lista: 
1. Robert Pattinson 
2. Taylor Lautner 
3. Ian Somerhalder 
4. Xavier Samuel 
5. Kellan Lutz 
6. Johnny Depp 
7. Justin Bieber 
8. Gerard Butler 
9. Hayden Christensen 
10. Channing Tatum 
11. Orlando Bloom 
12. Chace Crawford 
13. Chris Brown 
14. Justin Timberlake 
15. Ronaldo/">Cristiano Ronaldo 
16. Ryan Gosling 
17. Ed Westwick 
18. Asthon Kutcher 
19. Jake Gyllenhaal 
20. Bradley Cooper 














breaking dawn









Akik olvasták a könyveket, már rég tudják, hogy mi lesz a 4. részben. Számukra biztosan nem lesznek meglepőek a következő Twilight Saga-rész történései. Már csak az a kérdés, hogy mivel a filmet két részre bontják, az első vagy a második részében kap majd teret a szülési jelenet.Ezzel kapcsolatban semmit nem lehet tudni, hogy mégis hol szedik ketté pontosan a könyvet. Az biztos, hogy így többet filmesíthetnek meg, mint amennyit egy filmbe belelehetett volna sűríteni — na meg az sem hátrány a Summit kiadónak, hogy ezen többet kaszál.
Az amerikai Ok magazinnak adott interjújában a Breaking Dawn forgatókönyv írója, Melissa Rosenberg izgalmas információt adott a nagyközönség tudtára a szülési jelenettel kapcsolatban: "Tudom mit szeretnék látni, ami nem más, mint a félelmetes élmény. Azt akarom, hogy érezzék Bella fájdalmát és félelmét. Azt szeretném, hogy ezt mindenki átérezze."
Továbbá azt is kijelentette, hogy nem kedvelné, ha a filmkockákon túl hátborzongatónak tűnne a szülés, ami Edwardnak nem valami ragyogó pillanat. "Azt akarom, hogy zsigeri legyen, szóval ez a legfontosabb. Hogy akarok látni-e méhlepényt? Nem, talán valaki más akarná, de én nem. Nem akarom látni, de hozzá tartozik."
Eddig is kérdés volt, vajon hogy oldják majd meg a jelenetet, hogy ne legyen túl brutális - de aki elolvasta a könyvet, már tudja, hogy ez kissé komplikált lesz. Nem lesz könnyű dolga a rendezőknek és a színészeknek sem, az biztos. A 
rajongók azonban már nagyon várják, hogy láthassák ezt is















                                                                                           napfogyatkozés







Új éjféli bevételi rekordot állított fel a Napfogyatkozás című vámpírrománc az észak-amerikai piacon: a mozik előtt kígyózó sorokban várakozó nézők 30 millió dollárért (7 milliárd forintért) váltottak jegyet az Alkonyat-széria legújabb darabjának első vetítéseire.

Boxoffice-elemzők szerint a film várhatóan további csúcsokat is megdönt majd, nincs biztonságban sem az első napi bevételi rekord, sem a hagyományosan kiugró eredményeket hozó július 4-i hétvége korábbi mozis csúcsa. Az előző éjféli rekordot egyébként a Stephenie Meyer könyvsorozatából készülő Alkonyat-filmek második epizódja, az Újhold állította fel tavaly novemberben 26,3 millió dollárral (6,1 milliárd forinttal). Egyelőre még ez a film tartja az első napi bevételi rekordot: 72,7 millió dolláros (17 milliárd forintos) jegyeladással. A szerda éjféli premiertől vasárnapig számolt ötnapos rekord azonban a Transformers: A bukottak bosszúja című akciófilmhez kötődik, amely tavaly nyáron ez idő alatt 200 millió dollárt (46 milliárd forintot) kaszált Észak-Amerikában.

Az éjféli, első vetítésre várakozók jóval előtte sátrakat vertek

A kamaszoknak szóló vámpírsztori egyébként továbbra sem a kritikusok kedvence: a legfrissebb értékelések elsősorban a gyenge színészi alakításokat kérték számon a produkción. A sorozat világszerte óriási rajongótábora azonban úgy tűnik elégedett a főszereplők, Robert Pattinson, Kristen Stewart és Taylor Lautner játékával. Roger Ebert, a Chicago Sun-Times tekintélyes kritikusa szerint a mozi egy része ugyan nem működik - beleértve a speciális effektusokat -, "a közönség viszont elragadtatással nézi" és összességében elmondható, hogy "szűzies erotikával tüzeli a fiatalok szexuális álmait".

A Napfogyatkozás a korábbi epizódokban felvázolt szerelmi háromszög történetét bontogatja tovább, amelyben a kamasz Bella (Stewart) szerelméért a vámpír Edward Cullen (Pattinson) és a vérfarkas Jacob Black (Lautner) vetélkedik. Miközben a tinik Bella és Edward szerelméért szorítanak, Black és törzse különös jelentőségre tett szert a fiatal bennszülött amerikaiak körében. Az Egyesült Államok 2,5 millió lakosa vallja magát bennszülött amerikainak. Black a Quileute törzs egyik tagjaként jelenik meg a filmben. A "farkasok" vezérét alakító Chaske Spencer szerint az Alkonyat-filmekben a bennszülöttek új és pozitív fényben jelennek meg a fiatal közönség előtt.

A "farkasok" úgy öltöznek, mint akármelyik mai kamasz: a farmert és a pólót szeretik - amikor éppen nem meztelen felsőtesttel mutatkoznak. Nemcsak fürge észjárásúak, de az érzelmi életük is gazdag. "Rengeteg sztereotípiát tüntet el a film. Részei lettünk ennek a popkulturális jelenségnek, és ez új fénybe állított bennünket" - magyarázta Spencer hozzáfűzve, mennyire fontos, hogy a nézők ezt a képet őrzik meg róluk, nem pedig a korábban rögzült bőrruhás, tolldíszes közhelyet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése