2011. április 3., vasárnap

-----

charlie háza & Forks & Cullen család háza

Charlie háza:

Kicsi, két háló szobás ház. Charlie ezt ha házat még akkor vette mikor összeházasodott Renéevel, s mindent ugyanúgy hagyott. A földszinten egy nappali található kandallóval e fölött pedig fotók a következő sorrendben: Házassági kép, egy kórházi kép Bellával, és Bella fotói egészen tavalyig. Itt található még a konyha étkező asztallalés három teljesen különböző székkel együtt, a konyhaszekrények viritó sárgák, ezt még Renée fesette ki hogy napsütést varázsoljon a kis konyhába. A háznak egy fürdő szobálya van, az emeleten a ház nyugati részén található Bella fapadlós hálószobálya egy ággyal, ócska számítógéppel és egy hintaszékkel valamint íróasztallal. a Függönyöket már megsárgította az idő, a falak világoskék színűek. A házhoz tartozik egy kocsi feljáró és egy kert a ház mögött.


Forks:

Forks és környéke valóságos hely. Az írónő e csapadékos helyre a Google-on keresgélve talált rá, érdekessége hogy a könyv megírása előtt sosem járt Forksban. 2004 nyarán a hugával elrepültek Port Angelesba, majd kocsit béreltek és meg sem álltak Forksig. Az írónőt megkönyebbülés töltötte el pontosan olyannak képzelte el és írta le mint ami valójában.


Cullen család háza:

A ház Forkson kívül található az erdő szélén egy kis ösvény vezet oda. Három emelet magas, négyszögletes arányai tetszetősek, kívülről fakófehérre van feste s hallani lehet a távoli folyó hangját. A bejárati ajtó egy hatalmas térre nyílik, mely egykor több szobás lehetett. A ház déli homlokzatát üveg borítja minek köszönhetően a ház elég világos. A padlót fehér hajópadlóval burkolták, a falak is ebben a színben pompázznak. A házban található egy tábla, melyet aktiválva áthatolhatatlanná tehetik az üveg falat. A bejárati ajtótól balra emelt szinten egy zongora található, ezen a zongorán adja elő szerzeményét Edward Bellának. Az emelvény mögötti ajtó a konyhába vezet, amelyből az étkező nyílik melyet egy válaszfal választ el a nappalitól,  a falon található egy hatalmas plazma tv  ami mellett több számítógépet fedezhetünk fel.   A tévé előtt sok elemből álló ülőgarnitúra van. A földszinten, a lépcső alatt található még egy dolgozó és egy fürdőszoba is. A szoba nyugati részében egy széles, masszív lépcsőkar áll, melynek korlátja finom fogású. Az emeleten egy hosszú folyosó található, ebből nyílik  Rosalie, Emmett ,Alice és Carlise dolgozó szobálya, a ház nyugati felén. A dolgozó szobából nyílik Esme kisebb munka szobálya is. Carlise dolgozószobályát hatalmas képek borítják melyek az élete egy egy fontos momentumát mutatják be.A legfelső emeleten szintén egy faborítású folyosó fut végig. Ahol a könyvtár és Edward szobálya kap helyet. Edward szobája leghátul van, az utolsó ajtó nyílik oda. Délre néz, közvetlen Rosalie és Emmett szobája fölött van, de az ő szobája négyszögletű. Neki is faltól falig ablaka van, amelyen keresztül gyönyörű a kilátás, a szoba nyugati falát teljesen beborítják a cd-k. A sarokban található meg az igen komoly zenei berendezés is. Ágy nem található a szobában csak egy hatalmas fekete bőrkanapé, egy vastag aranyszínű szőnyeg.

A Cullen ház:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése