2011. április 3., vasárnap

szerplők2

James

James a baseball meccsen látja meg először Bellát, s miután megérezte a szagát rögtön lecsaporr reá, de Edward megvédte Bellát s ez nagy hibának számított, mert így a vadász és a prédája közé állt.
Ezek után Bellának menekülnie kell Forksból, s Alice és Jasper segítségével  el is menekül szülővárosából. Majd a szállodában James felhívja Swan rendőrfőnök leányát, s elmondja neki, hogy pontosan mit is kell tennie ahoz, hogy az édesanyja életben maradjon. Miután Bella teljesíti James első követelését, elmegy abba az épületbe, ahova egykoron táncórákat venni járt. A terembe belépvén meghallja Édesanyja hangját, s a hang irányába szalad, s ekkor meglátja a vadász becsapta, Reneé hanját egy korábban felvett családi videóból hallotta. A vadász egy kamerát vett elő, s felvette azt, hogy hogyan okoz Bellának fájdalmat, s közben azt akarta elérni, hogy Bella azt mondja a kamerába, hogy Edward bosszulja meg a halálát, s minthogy Bella ezt nem mondta ki James rátaposott az eltörött lábára.Megharapta Swan rendőrfőnök leányának a kezét s ez által Bella égető fájdalmat érzett a kezében. Ekkor érkezik meg Edward ki megmenti Bellát, s élete legnagyobb feladata következik most, hiszen Bella vérének ellenállva ki kell belőle szívnia a mérget , mit James juttatott szerelme kezébe mikor megharapta. E közben Jasper és Emmett elpusztítják a vadászt, s miután Edward kivitte a teremből Bellát felgyújtották a tánctermet. Így halt meg James, ki Bella vérét akarta.  




Laurent 

Ő az ,ki mikor megtudja James és Viktoria meg akarják ölni Bellát figyelmezteti Cullenéket. Majd azt is elmondja, hogy Ő csak azért csatlakozott Jameshez, mert tartozni akart valahova s nem kart egyedül lenni. Miután fény derül a vadász szándékára a Baseball meccsen még a "banda-vezér" címet viselő vámpír továbbáll és csatlakozik egy vegetáriánus csapathoz Alaszkában.














Victoria






Victoria csatlakozik elsőnek Jameshez, s nem szabad Őt alábecsülnünk bosszúszomjas vámpír, s eléri célját. Nem a Cullenék által is használt "vega életmódot golytatja.  









    
Charlie Swan 
Bella édesapja, kit Forks csak Swan rendőrfőnökként emleget, s ki ha feltűnik kék villogóvval a kocsija tetején mindenki csigalassúsággal kezd el araszolni. Charlie mindent megtesz azért, hogy Bella jól érezze magát Forksban , s eme célja elérésének érdekében megvásárolja Billy kopottas használtan vett furgonját. Sawn rendőrfőnök még mindí ugyanabban a két hálószobás egy fürdőszobás ki házban lakik amit még Renéevel vásároltak a házasságuk korai szakaszában. Nagyon félti Bellát s mikor a leánya tudtára adja, hogy Edward Cullen baseball meccsre viszi, elejti a villáját. Mikor Swan kisasszonyt üldözőbe veszi a vadász ugyanazokat a szavakat vágja édesapja fejéhez, mint egykor Renéeis ez annyira megviseli Charliet, hogy megmerevedik, s nincs ideje 17 éves lánya után nyúlni.


                   Jacob Black
Billy Black egyetlen fiúgyermeke, van két nővére: Rachel és Rebecca. Rachel ösztöndíjjat kapott Washingtin Államban, Rebecca pedig férjhezment egy samoai vizisíoktatóhoz, és most Hawaii-on élnek. Jacob elmeséli Bellának, azokat a Jacob szerint meséket, mik az indiánrezervátumban keringtek, többek közt a békekötésről is csevegett a mi kis Bellánkank, miszerint az indiánok nem mondják el Cullenék titkát amiért cserébe nem vadásznak a rezervátum területén.Azon a bálon amire Edward elviszi Bellát Jacob is tiszteletét teszi, csakhogy ekkor már 20 cm-rel magasabb, mint mikor Bella utoljára látta. Jacob féltékeny Edwardra s ezt nem is tagadja, a bálon fel is kéri Bellát táncolni, Edward legnagyobb örömire, mivel Bellának ekkor el van törve a lába inkább csak lötyögnek Jacobbal, mintsem táncolnak.  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése