2011. április 3., vasárnap

rob és kristen pletykák



Rob&Kristen
Eljegyezték egymást??!

Szeretlek is meg nem is?
Milyen szépen is mutat Robert Pattinson és Kristen Stewart szerelme a vásznakon! A vívódó fiatal lány és a vámpír kapcsolatának mindenki egy emberként szurkol, sőt sokan az életben is egy párként szeretnék látni az utóbbi idők egyik legszerethetőbb filmes kettősét. Lehet, hogy ők tudtak valamit, bennfentesek ugyanis arról árulkodtak, hogy Stewart kisasszony és Pattinson úr bizony az életben is egymásba gabalyodtak. Ezt persze ők mindig is bőszen tagadták, mostanában azonban mintha már nem is nagyon lenne kedvük ellenkezni, és olyan dolgokat művelnek, amelyek láttán az ismerőseik is csak tátott szájjal bámulnak. Nemrég egy Kings of Leon-koncerten látták őket együtt, összebújva, és egyáltalán nem úgy néztek ki, mint akik bujkálnának a nyilvánosság elől. Ez viszont még semmi: a legsúlyosabb eset csak ezután következett.





Férj és feleség
Az Újholdat forgató stábnak elkezdett gyanús lenni, hogy az egyébként ,,csak barátok" miért töltenek annyi éjszakát együtt Rob szállodai szobájában. Ez önmagában még semmit sem jelent-gondolták embereink, az azonban már mindenkinek feltűnt, hogy nem sokkal később elkezdték egymást házasoknak emlegetni. ,, Ha Kristen Robot keresi, mindig azt kérdezi, hogy látta-e valaki a férjét. Ha pedig Robert érdeklődik a lány felől, akkor mindig úgy kérdezi, merre van a kedves felesége. Úgy viselkednek, mint két szerelmes tini! " -árulkodott a stáb egyik tagja. Aróól viszont már valaki más pletykálkodott, hogy mik történnek a forgatási napok végén. Egy szállodai alkalmazott is kitálalt, aki ugyancsak arról beszélt, hogy Rob és Kristen nem csak filmekben kerültek nagggyon közel egymáshoz! ,, Oké, lehet hogy már a forgatási szünetekben is kerülgetik egymást de az igazi romantikázás csak akkor kezdődik, amikor elindulnak Robert szobájába. Amikor lemegy a nap, biztosan itt kötnek ki, és reggelig elő sem kerülnek!" - mondta pletykás kedvű bennfentesünk.




Míg a Lautner el nem választ
Egyesek szerint Rob és Kristen már el is jegyezték egymást: a lánykérésre állítólag a vancouveri forgatás egyik szünetében került sor! Nem valami romantikus-de a szerelmesek eddig sem a nagy romantikázásról voltak híresek. Kristen persze azonnal igent mondott. Bizonyos források még azt is tudni vélik, hogy már az esküvőn is túlestek. A nagy kérdés csak az, hogy meddig titkolják még a kapcsolatukat. Figyelem, belső embereink még ezt is tudják! ,, A producerek azt tanácsolták nekik, hogy még néhány hónapig kezeljék hétpecsétes titokként az információt, mert nem tenne jót az Újholdnak: senki sem hinné el, hogy Kristen és Taylor szeretik egymást a vásznon!" -nyilatkozta egy stábtag. Van viszont egy gáz ezzel a titkolózással. Neve is van: úgy hívják, Robert Pattinson. A pasi annyira szerelmes, hogy egyszerűen képtelen titokban tartani azt, hogy boldog Kristen oldalán, aki szintén egy hatalmas rózsaszín felhőben éldegéli mindennapjait. ,, Annyira szerelmesek, hogy egymás kezét is képtelenek elengedni. MEgőrülnek egymásért, képesek lennének felmászni egy háztetőre, és onnan kiáltani világgá azt, hogy mennyire boldogok. Robert viszont nagyon akaratos, és bár tudja, hogy mit mondtak nekik a producerek, mégis folyamatosan ellenáll nekik. Mndig azt mondja Kristennek, ne törődjenek a tiltással, induljanak neki a vancouveri utcáknak, mint egy igazi pár. És amilyen makacs, meg fogja tenni, minden tiltakozás ellenére! -pletykálkodott egy közeli ismerősük. Ha ez mind igaz, akkor talán már nem is olyan sokára a producereknek sem lesz ellenére, hogy a páros a világ elött is bevallja szerelmét! Mi szurkolunk nekik!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése