2011. április 4., hétfő

hírek

       rob és kris .Megérkeztek,vancuerbe  de nem teljes épségben. Ugyanis Kristen keze be volt kötözve. Talán Emettel a birkózás kicsit eldurvult? :) :D
http://static.newmoonmovie.org/bdm/images/2011/02/RK-VAN1.jpg

joe meleg ????
A legújabb hírek szerint Ashley Greene azért hagyta el Joe Jonast, mert világossá vált számára, hogy a zenész meleg.
Ha egyszer az életben pletyka- és hazugság-mentesen szakítana egy sztárpár, akkor biztos összeomlana a világ. Az apokalipszist pedig nem a legújabb különvált kedvenceink, Ashley Greene és Joe Jonas fogják elhozni. Szakításuk hírének csütörtöki bejentése óta ugyanis felütötte fejét a szóbeszéd, miszerint Joe a saját neméhez vonzódik. A kapcsolatuknak állítólag az vetett véget, amikor a Twilight szépsége is rájött hat hónap után párja titkára. A Jónás testvérek legnépszerűbb tagja persze tagadja a feltételezést, de feltűnően sokat beszél a melegekről, anélkül, hogy kérdeznék. Illetve ez megmagyarázná azt is, hogy miként bírta tartani a szüzességi fogadalmát olyan barátnők mellett, mint Ash, Taylor Swift, Demi Lovato, Camilla Belle, vagy AJ Michalka.


A színésznő azonban nem sokat búslakodott a szakítás után. Másnap már Jared Followillel ünnepelte nagy romantikázás közepette Szent Patrik napját. Ezzel Demi Lovato után egy másik lecsúszott tiniikonba rúgott hatalmasat. A Kings of Leon gitárosára korábban ugyanis Miley Cyrus vetette ki a hálóját.

     


ashley meglepi bulija





Ashley most ünnepelte a 24. születésnapját, barátja, Joe Jonas egy hatalmas tortával lepte meg kedvesét.
http://twilightseriestheories.com/wp-content/uploads/2011/02/AshBDay1.jpg http://twilightseriestheories.com/wp-content/uploads/2011/02/AshBDay.jpg




megkelett szakitani a forgatást

Ha jön a cunami, a vérfarkasoknak és a vámpíroknak is menekülniük kell. A természeti csapás miatt evakuálták az egész stábot, és meg kellett szakítani a forgatást is.
Megszakították a Breaking Dawn forgatását
A Japánt ért hatalmas földrengés után cunamiriadót rendeltek el, ami az amerikai kontinens nyugati partjaira is kiterjed, beleértve a Kanada legnyugatibb részén forgató Kristen Stewartot, Robert Pattinsont, Taylor Lautnert, valamint az egész stábot, és több százezer embert is. Bár a stáb nem volt óriási veszélynek kitéve, mégis úgy döntöttek, jobb félni, mint megijedni, és inkább elhagyják a forgatási helyszínt.
Az egyik színésznő, úgy tűnik, ennek ellenére pánikba esett. A 30 éves Tinsel Korey, aki a filmben Emily Young szerepét vállalta, a Twitteren kis beszámolót tett a rajongóinak:„Evakuálnak minket cunamiriadó miatt. Ha ez... az utolsó üzenetem, akkor szeretlek titeket. Itt a vége. Ha ez az a pillanat. Akkor jó életem volt. És hálás vagyok mindenért, amit kaptam.”





ekészült renesmee altató dala 

Carter Burwell megerősítette, hogy elkészült az új altatódal ( Rensesmee’s Lullaby), amit  Robert Pattinson fog eljátszani zongorán.
Ha úgy zongorázik, ahogy énekel, akkor tuti nem fog csalódás érni minket :)
http://static.newmoonmovie.org/bdm/images/2011/02/robert-pattinson-twilight-edward-piano.png







































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése