2011. március 17., csütörtök

justin biber kristinre hajt ?

Justin Bieber, a 16 éves tinisztár bevallotta, hogy nagy álma válna valóra, ha a Twilight Saga egyik főszereplőjével, Kristen Stewarttal randizhatna. 

A tinisztár az utóbbi időkben bevallotta, hogy szívesen randizna Cheryl Cole-lal, vagy akár Emma Watsonnal is, és most újabb „áldozata” van, aki nem más, mint a híres Twilight Sagából ismert Kristen Stewart! 

A 16 éves fiú ezeket mondta: „Imádom Kristent! Gyönyörű és nagyon tehetséges. Jó lenne vele együtt lógni, moziba járni, de még akár randizni is, nagy álmom válna valóra.” 

Kristen viszont nem teljesen ugyanezen a véleményen van, ő ezeket válaszolta: „Justin egy nagyon kedves és helyes fiú, de számomra még túl éretlen. Elmennék vele moziba, de csak barátként.” 

Justin Bieber még azt is hozzátette, hogy szívesen versenyezne Robert Patinsonnal Kristenért, neki jó „móka” lenne.




  •     ilyen lesz irina 



Már tudjuk, hogy megvan, ki fogja játszani Irinát a Twilight Saga következő filmes részében, a Breaking Dawnban. Itt most kiderül, milyen is lesz a karakter.

Mint korábban megírtuk, már hivatalos, hogy ki fogja játszani Irina szerepét a The Twilight Saga: Breaking Dawn (Hajnalhasadás) című filmben. Maggie Grace sikerét a Lost (Eltűntek) című sorozat hozta meg, amelyben Ian Somerhalder húgát alakította, de Maggie szerepelt a nagy sikerű Taken (Elrabolva) című filmben is Liam Neeson mellett.

A Maggie által megformált Irina a szintén vegetáriánus vámpírokból álló Denali klán tagja, akik Cullenék jó barátai.

A Breaking Dawn című Twilight Saga-kötetben Stephenie Meyer írónő így írja le Irinát: „A bőre márványfehér, milliószor simább, mint az emberi bőr. [...] A haja nagyon, de nagyon halványszőke volt, jóformán ezüstös. Ez a ragyogás szúrt szemet. Középen elválasztva, egyenesen lógott le álla gömbölyű vonaláig, mint a vonalzó.”








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése