2011. május 1., vasárnap

+ még több hír

Mint ahogy azt már említettük a Coachella zenei és Művészeti Fesztiválon részt vett az Alkonyatos Ashley Greene. A Kaliforniai Indoban kapták őt lencsevégre. Ashley április 16.-án ott volt a Neon karneválon illetve megnézett néhány konceret tegnap. Jó látni, hogy a srácok most hogy már befejezték a Breaking Dawn forgatását, (amelynek még utómunkálatai hátra vannak) lazítanak egy kicsit! Kellan Lutz (aki Emmett Cullen), egy másik vámpíros sztori szívtiprójával együtt lógott az Armani Exchange villásreggelijének keretein belül. És hogy ki is volt az a bizonyos srác? A The Vampire Diaries-ból ismert Damon Salvatoret alakító színész, Ian Somerhalder. A srácok szemmel láthatólag jól elvannak egymással. A Gay & Lesbian Center adott otthont az An Evening With Women névvel megrendezésre kerülő bulinak, amelyen ott volt Jackson Rathbone is! A Twilight Saga Jasperje a Young Again-es kolléganőjével, Melissa Carnell-el pózolt. Robert megjelent a The Today Showban is, ahol természetesen kérdezték a WFE-ről. Persze a cirkusz témakört sem hagyhatták ki a témák tömkeleg közül, amelyet egy gyors autogram a rajongóknak című fejezet után rázúdítottak. Rob elmesélte, hogy amikor először volt cirkuszban kicsiként akkor nagyon meigrémült, mert az egyik bohóc meghalt, na persze nem igazából csupán egy autófelrobbanásban, amely vicces volt. A WFE sztárja mesélt egy kicsit új filmjének hátteréről, az akkor nagy hatását éreztető gazdasági világválságról, illetve beszélgettek a '30-as évekről. Rob elmesélte, hogy nagyon imádott állatokkal forgatni, mert szerinte minél különösebb, kiszámíthatatlanabb elemeket teszünk bele egy filmbe az annál jobb lesz számára. Persze a BD-t sem úszta meg, elmondta, hogy 8 hosszú hónapig forgattak, amit éppen tegnap fejezett be. Kifejtette azt is, hogy nagyon örül annak, hogy végre megszabadulhatott a kontaktlencséktől. Rob elmondta, hogy ha olyan filmeket csinál ezek után, amelyekről úgy gondolja, hogy ő is beülne a moziba és megnézné, akkor nagy baj nem lehet és hogy szerinte ez a legjobb módja annak, hogy megtudhassa mit is akar pontosan a közönség, hogy mi is az amit elvárnak tőle a WFE és a BD után. Ezt követően Robert rohant a Regis & Kellybe, ahol az előzőekhez hasonló témákról beszélt így a WFE és a BD úgy látszik még jó sokáig felmerülő témaként fog előkeveredni akkor ha vele készítenek interjút. Megkérdezték tőle a BD forgatása utáni lezáró bulit, de eléggé lehetett látni rajta azt, hogy ez az a téma amit jobb lett volna nem felhozni így kitérő választ adott. Megemlítette, hogy tegnap befejezte a forgatást, ami után pedig rohantak a WFE premierjének helyszínéére.




Új Breaking Dawn forgatási Hírek










Tinsel Korey neve már ismerősen csenghet számotokra ugyanis ő kelti életre Emily karakterét az Alkonyatos mozik során. A Sam barátnőjét alakító Tinselt lencsevégre kapták Los Angeles-ben. A kép a közelmúltban készült. Úgy látszik Kellan Lutz és Ashley Greene mostanában ugyanazokon a rendezvényeken tűnnek fel, hiszen az Alkonyat Alicét életre keltő Ashley Greenet a Coachella Valley Music & Arts Fesztiválon kapták lencsevégre, amely a Kalifornia a Indioban került megrendezésre április 15.-én. Szóval a fesztivál nem volt vámpír mentes sőt! A Coachella Music & Arts Fesztiválon nem Ashley volt az egyetlen vámpír, hiszen az eseményen Kellan Lutz is tiszteletét tette. Egy nappal később április 16.-án került megrendezésre az Armani Exchange and 944 Magazine NEON karneválja, az eseményen Kellan Lutz is részt vett, de Ashley Greenet is látták a karneválon. Robert megjelent a The Today Showban is, ahol természetesen kérdezték a WFE-ről. Persze a cirkusz témakört sem hagyhatták ki a témák tömkeleg közül, amelyet egy gyors autogram a rajongóknak című fejezet után rázúdítottak. Rob elmesélte, hogy amikor először volt cirkuszban kicsiként akkor nagyon meigrémült, mert az egyik bohóc meghalt, na persze nem igazából csupán egy autófelrobbanásban, amely vicces volt. A WFE sztárja mesélt egy kicsit új filmjének hátteréről, az akkor nagy hatását éreztető gazdasági világválságról, illetve beszélgettek a '30-as évekről. Rob elmesélte, hogy nagyon imádott állatokkal forgatni, mert szerinte minél különösebb, kiszámíthatatlanabb elemeket teszünk bele egy filmbe az annál jobb lesz számára. Persze a BD-t sem úszta meg, elmondta, hogy 8 hosszú hónapig forgattak, amit éppen tegnap fejezett be. Kifejtette azt is, hogy nagyon örül annak, hogy végre megszabadulhatott a kontaktlencséktől. Rob elmondta, hogy ha olyan filmeket csinál ezek után, amelyekről úgy gondolja, hogy ő is beülne a moziba és megnézné, akkor nagy baj nem lehet és hogy szerinte ez a legjobb módja annak, hogy megtudhassa mit is akar pontosan a közönség, hogy mi is az amit elvárnak tőle a WFE és a BD után. A következő képen Rob mellett Matt Lauer látható, a kép a Today Show keretein belül készült. Noel Fisher-t a Breaking Dawn Vladimir-ját lencsevégre kapták amint éppen megérkezett Vancouver-be. A kép a Nemzetközi repülőtéren készült április 17.-én.


















Apró Hírek








Vancouver már ismerős terep lehetett a színészek és a stáb számára, hiszen a David Slade által rendezett Eclipse jelenetei is ott kerültek felvételre. 2011 Február 15-től vagy 24-től a Breaking Dawn kamerái Vancouver-ben forogtak. A színészek sorra érkeztek Vancouver-be, hogy a BD-t forgassák. Igen jól olvastátok, végig múltidőben írtam, az elmúlt időszakban már úgy tűnt, hogy véget ért a Breaking Dawn forgatása, több színészt is lencsevégre kaptak amikor hazafelé indultak, továbbá a rendezőt Billt is lencsevégre kapták amint távozik a BD forgatási helyszínéről. A Tegnapi nap folyamán azonban még forogtak a Breaking Dawn kamerái! A Couve-ben található Stanley Park-ban a 2nd Unit színészekkel és kaszkadőrökkel még forgatott. Továbbá az is kiderült, hogy éppen a vámpírok futásának jelenetei kerültek felvételre. Az OLTV-sek beszámolója szerint a helyszínen tartózkodott Noel Fisher aki Vladimir-t alakította, továbbá Noel mellett Guri Weinberg is jelen volt a tegnapi forgatáson Guri egyébként Stephan-t alakítja. Őkez azonban a jelmezeikbe bújva is látták, azt nem lehet tudni hogy egészen pontosan milyen jelenethez forgatják a vámpírfutásos részt, ugyanakkor azt sem lehet tudni hogy a többi színész miért nem volt jelen a Breaking Dawn forgatásán. A Breaking Dawn forgatása még ezen a héten véglegesen leáll, a színészek nem bújnak többé karaktereik bőrébe, a vámpírokat életre keltő színészek nem esnek át többé a közel két órás átalakításon. Noel Fisher aki Vladimir-t alakította kitwittelte hogy ő és Guri Weinberg a tegnapi nappal bezárólag hivatalosan is végeztek a Breaking Dawn forgatásával. 












Új Breaking Dawn forgatási Hírek









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése