2011. március 18., péntek

alkonyat 5

alkonyat 5 




2012 végéig kell várnunk arra, hogy a Bill Condon által készítendő Alkonyat 5-öt saját szemünkkel láthassuk a mozikban. Ez, ha mást nem, azt jelenti, hogy nem fogják elsietni a forgatást, mint a 2-3. rész esetében. 

Nemrég lett hivatalos az Alkonyat-filmeket gyártó és forgalmazó Summit Entertainment azon döntése, miszerint a népszerű saga utolsó regényét, a Hajnalhasadást, két részletben fogják bemutatni a mozikban. Ma pedig az is biztossá vált, hogy az egyszerre leforgatásra kerülő két záró fejezetből a második 2012. november 16-án kerül az amerikai filmszínházakba, így válva a Pixar-féle Szörny Rt. közvetlen vetélytársává. (Az Alkonyat 4 premierdátumát már korábban kitűzték 2011. november 18-ra.) 

Az utolsó Alkonyat-regény kettébontása hasonlít arra, amit a Warner tett az utolsó Harry Potter-regénnyel, a Harry Potter és a Halál ereklyéivel, hiszen az utolsó történet ugyancsak két részletbe kerül bemutatásra, bár csak fél év lesz a hetedik és a nyolcadik epizód között. Az Alkonyat 4. és 5. részét egyébként a Dreamgirls-t is készítő Bill Condon fogja dirigálni, és szinte mindegyik eddig szerepelt színész visszatér az új munkaszerződéseknek köszönhetően.








  • alkonyat parodia
  • Vampire Suck címmel a Bazi nagy film és a Katasztrófafilm készítői próbálják meglovagolni a vámpíros divathullámot, bízva abban, hogy a vámpírgyűlölők első útja a mozikba fog vezetni a premier napján.

    A már korábban beharangozott Fully Mooned mellett újabb Alkonyat-paródia készült el, azonban a Vampire Suck-ot a Fox stúdió moziban tervezi bemutatni. A viszonylag alacsony költségvetésű film az Alkonyat mellett olyan alkotásokat is parodizálni fog a viszonylag friss előzetes szerint, mint az Alice Csodaországban és a Jersey Shore. A film "története" Beccáról fog szólni, aki két fiú között őrlődik.

    Persze, aki már felkészült, hogy végre egy jó paródiafilmet fog kapni, az a készítők neve láttán rögtön lejjebb fog adni várakozásaiból, hiszen a Vampire Suck-ot az a Jason Friedberg és Aaron Seltzer rendezte, akiknek olyan filmeket köszönhetünk, mint a Csajozós film, a Bazi nagy film, a Katasztrófafilm és a Spárta 3. - Spárta a köbön. A duó munkáira jellemző, hogy csak alig pár héttel a bemutató előtt derül ki, hogy munkálkodtak valamin, így a Vampire Suck is csak nemrég nyerte el augusztus 18-i premierdátumát. Ugyanezen héten kerül mozikba Amerikában a Piranha 3D, a Nanny McPhee 2, a Sejtcserés támadás című Jennifer Aniston komédia, valamint a Lottery Ticket.
     

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése